sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Star Taxi se extinde în Arad. Fără tarife dinamice și opțiune de transport decontat pentru angajați

  de - | 25 aprilie 2024, 8:00 AM | Advertorial

  0

  Star Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie românească, își extinde serviciile în Arad. Cu peste 80% dintre șoferii de taxi din oraș prezenți în aplicație, Star Taxi va oferi un timp de preluare al clienților extrem de redus. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea de plată dorită – card, numerar sau opțiunea corporate, prin serviciul Star Taxi Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.

  Aplicația Star Taxi este disponibilă în peste 20 de orașe din țară, înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 3,5 milioane de descărcări din Google Play sau App Store.

  Star Taxi are costuri transparente, fără tarife dinamice, iar media ratingului șoferilor este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

  Serviciul Corporate disponibil pentru companiile din Arad    

  Prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat angajaților, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate.

  În prezent, peste 15.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 100 de companii medii și mari din România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.