Primar din țară, acuzat că i-ar fi cerut unei tinere poze „de la spate”

  de Special Arad | 13 April 2022, 7:10 PM | Naţional | Undeva

  0

  (foto: Mapsus.net)

  Bogdan Florin Proca, primarul comunei Berevoeşti – Argeş a abordat pe Facebook o tânără stabilită în străinătate, i-a făcut complimente şi i-a cerut poze „de la spate”, pentru care a fost dispus să şi plătească 300 de lei. Fata a înregistrat conversaţiile. Edilul neagă că ar fi discutat vreodată.

  Tânăra, stabilită în străinătate, are 26 de ani, este Politics & Government Assistant for Social Media on EMEA, la o companie străină şi spune că s-a trezit abordată pe Facebook de primarul comunei Berevoeşti, Bogdan Florin Proca.

  A intrat în jocul edilului, după ce a verificat cu instrumente specifice (lucrează în domeniul social media), că cel cu care vorbeşte e chiar edilul, iar ulterior a transmis redacţiei „Adevărul” mesajele pe care primarul i le-a trimis începând cu data de 1 aprilie 2021.

  Am vrut să îl raportez pentru că reprezintă un segment al celor care fac abuzuri, considerând puteri date de funcţiile moştenite de la părinţi. Astfel de abordări vor continua din partea altor bărbaţi, către alte femei. Zilnic. Vreau să transmit femeilor că: avem putere, posibilităţi şi drepturi. Să nu cădem în rolul de victime, de saci de box sau nişte carne pentru satisfacerea plăcerilor unor astfel de indivizi. Nu sunteţi singure! Iar pentru bărbaţii care seamănă acestuia, să trateze femeile din jur cum ar vrea ca mamele lor să fie tratate. Îi asigur că lumea vă fi de cinci ori mai buna, iar ei, de zece ori mai fericiţi”, spune, pentru „Adevărul”, tânăra care vrea să-şi păstreze anonimatul.

  Aceasta relatează că a copilărit într-o localitate învecinată comunei Berevoeşti. Mărturiseşte că nu-l cunoştea pe primar, deşi edilul i-a spus că o ştie de mică. Abordarea primarului i s-a părut însă dubioasă, mai ales că, spune tânăra, primarul i-a cerut să-şi facă poze „de la spate”, pentru care a fost dispus să plătească, la propunerea tinerei, şi a insistat să le primească chiar şi când fata i-a spus că e în doliu.

  Continuarea pe Adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.