Preţurile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele şase săptămâni

  de - | 14 septembrie 2021, 9:49 AM | Internaţional

  0

  Preţurile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele şase săptămâni, din cauza volumului scăzut al producţiei din Statele Unite la două săptămâni după uraganul Ida şi din cauza temerilor că o nouă furtună ar putea afecta producţia în Texas în această săptămână, transmit agenţiile Reuters și news.ro, citate de HotNews.

  Creşterea preţurilor a avut loc chiar dacă OPEC a redus estimarea sa privind nivelul cererii de petrol în trimestrul patru, din cauza variantei Delta a noului coronavirus.

  Contractele futures pentru petrolul Brent au avansat cu 0,8%, la 73,47 dolari pe baril, în timp ce contractele pentru petrolul West Texas Intermediate (WTI) au crescut cu 1%, la 70,40 dolari pe baril.

  Astfel, petrolul Brent a atins cel mai ridicat nivel după 30 iulie, iar petrolul WTI la cel mai ridicat nivel atins din 3 august.

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.