luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Preselecția Miss Arad 2023 are loc joia aceasta

  de Special Arad | 12 iunie 2023, 7:34 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Comunicat. Joi, 15 iunie va avea loc Preselecția MISS ARAD, evenimentul în cadrul căruia se decid finalistele concursului Miss Arad 2023.

  Pentru a se califica în finala, concurentele trebuie să participe la preselecția proiectului, care va avea loc in data de 15 iunie, în Atrium Mall, la etajul 1, programul fiind următorul: Ora 16:00 – Înregistrarea concurentelor ; Ora 18:00 – Începerea probelor selecției. În cadrul evenimentului, tinerele vor trece prin proba de interviu (autoprezentare) și asumarea statutului de finaliste.

  În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte.

  Atenție: Înainte de preselecția care va avea loc la Atrium Mall, concurentele trebuie sa se înscrie pe site-ul missarad.ro, urmând să fie contactate de comitetul organizatoric, pentru validare în cadrul acestei etape.

  Mai multe detalii despre participare și înscrieri pe www.missarad.ro. Contact și informații la numărul de telefon 0742531043.

  Finala concursului Miss Arad va avea loc în data de 3 august la Vechiul Cazinou din Arad, iar până atunci, concurentele vor fi implicate în activități specifice: ședințe foto, voluntariat, educație pentru sănătate.

  Participarea la proiectul Miss Arad nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.

   

  Citește și:

  O tânără cu origini din Târnova a pus Spania pe locul 2 la Miss Teen Universe

  Frumoasa arădeancă Ioana Hotăran, desemnată Miss Supranational România

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.