O tânără cu origini din Târnova a pus Spania pe locul 2 la Miss Teen Universe

  de Special Arad | 5 March 2023, 1:58 PM | Monden | Știri Arad

  1

  Carlota Pop e numele tinerei cu origini din Arad, Târnova, care a reprezentat de curând Spania la concursul Miss Teen Universe și a adus țara sa pe locul 2 pentru prima dată în toată istoria concursurilor de frumusețe pentru adolescenți.

  Frumoasa cu mamă din Târnova, judeţul Arad, şi tată din Bârsana, judeţul Maramureş, s-a născut și locuiește în capitala Spaniei, Madrid, părinţii săi fiind stabiliţi aici de 24 de ani. În 2020, tânăra a participat și la concursul Miss Arad, unde a obținut locul II. În august 2022 a obținut, însă, titlul de Miss Teen Spania, iar pe 28 februarie 2023 a ocupat poziția a doua la concursul Miss Teen Universe ca reprezentanta Spaniei. Cel mai important concurs de frumusețe pentru adolescente din lume s-a desfăşurat între 22 şi 28 februarie la Madrid, la teatrul Principe Pio.

  Am contactat-o pe Carlota pentru a ne povești puțin despre ea, dorințele și realizările ei și iată ce am aflat: „Eu m-am născut în 13 aprilie 2005, în capitala Spaniei, unde am locuit toată viața mea. Însă rădăcinile mele m-au chemat mereu în România şi m-au adus în fiecare vacanţă de vară, și câteodată și de Crăciun, la Târnova, în județul Arad. Dar, trebuie să recunosc, tot ce am eu, Spania mi-a oferit, tot ce am învățat, toate oportunitățile pe care l-am avut le-am primit aici, în Madrid. De exemplu, în luna noiembrie 2022, am reușit să intru la facultatea mea mult visată, unde a trebuit să mă lupt cu 3.000 de persoane din toate Spania ca să pot obține un loc din cele doar 60 puse la dispoziţie, acesta fiind un model unic în Europa, unde se face facultatea de drept și în aceiași 4 ani se face totodată și masterul în avocatură internațională. Și, în plus, am avut și oportunitatea să reprezint Spania la cel mai important concurs de frumusețe pentru adolescente la nivel internațional, Miss Teen Universe. Dar ca să ajung aici, procesul a fost lung”.

  3 miss
  Miss Teen Universe Spain

  Carlota Pop ne-a povestit și despre pașii făcuți până la a fi încununată Miss Teen Spania: „Eu am început ca model de când am fost foarte mică, nici nu mai știu exact când și cum am început, dar rețin că am avut cam 8 ani când am început să îmi formez cariera de model. Am lucrat în Spania, în Anglia și în România, am făcut diverse ședințe foto cu stiluri complet diferite, am fost parte în campanii de publicitate în diferite sectoare și am participat în numeroase defilări de modă pentru designeri recunoscuți internațional. Cel mai recent am avut onoarea să defilez pentru Gianina Azar, cunoscută și pentru faptul că îmbracă mulţi actori de la Hollywood şi pentru că a îmbrăcat-o pe Miss Universe. An după an, am învățat tot mai multe și am acumulat tot mai multă experiența. În vara lui 2020, am participat la Miss Arad, unde am obținut locul II. După asta, am început să mă pregătesc ca să particip la Miss Teen Spain și am obținut titlul principal ca să îmi reprezint țara la nivel internațional, acolo unde am concurat cu adolescente din peste 30 de țări. Toată pregătirea mea am obținut-o mulțumită lui Gerardo Mudarra, un coach de Miss-uri, renumit pentru toată munca realizată la nivel internațional nu doar în concursuri de frumusețe, ci și în pregătirea de modele din toată lumea. Cu multă muncă și pregătire, am ajuns la concursul Teen Universe, unde m-am luptat timp de 7 zile, în diverse activități și probe, cu toate colegele mele din toată lumea. În seara finalei am obținut locul al doilea ca finalistă și am reușit să aduc Spania în top 3 pentru prima dată în istorie”.

  1 miss
  Miss Teen Universe

  Carlota Pop a fost încoronată Miss Teen Universe Spain în 28 august 2022, rochia cu care a câștigat prima poziție printre frumusețile tinere din Spania fiind creată la Brașov, pe măsurile trimise în țară, fără ca tânăra să aibă ocazia să o încerce până la concurs. Pe pagina ei de facebook, unde găsiți câteva poze din concursurile la care a participat spanioloaica cu origini din Arad, este amintit și faptul că rochia a fost făcută cu dragoste, fiecare dintre cristale fiind cusute manual.

  4 miss
  Carlota Pop

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.