luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Frumoasa arădeancă Ioana Hotăran, desemnată Miss Supranational România

  de Special Arad | 6 septembrie 2022, 2:49 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Arădeanca Ioana Hotăran a fost desemnată câștigătoarea titlului Miss Supranational România 2023, în cadrul evenimentului Romanian Infofashion Festival Spirit of Beauty, desfășurat la Bușteni, organizat de Infofashion România, zilele trecute. Concursul de frumusețe Miss Supranational este clasat în top 5 competiții de rang mondial.

  Concursul va avea loc la începutul verii în Polonia, este organizat de World Beauty Association, actuala deținătoare a titlului fiind Lalela Swane din Africa de Sud.

  Ioana Hotăran, la cei 19 ani, mai are în palmares și titlul Top Model of The World România, cu care a reprezentat țara la finala din Egipt a concursului, unde a fost finalistă în Top 15, clasându-se pe locul 9.

  Ambasadoare internațională a frumuseții feminine românești, Ioana a câștigat ediția din 2019 a concursului de frumusețe Miss Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.