duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Premii pentru dansatorii Royal Steps la Grand Prix Tyrnavia din Slovacia

  de Special Arad | 22 mai 2024, 8:08 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Royal Steps s-a aflat în Top la Grand Prix Tyrnavia. În weekend-ul din 18-19 mai, sportivii arădeni de la școala de dans Royal Steps au reprezentat cu succes Romania la competiția internațională din Slovacia.

  Sportivii royali s-au întors victorioși acasă cu 4 medalii de Aur, o medalie de Bronz și 7 calificari în finale, atât la cei mai mici de 12 ani cât și la categoriile mai mari de Tineret și Adulți.

  Clasa E Juniori 1 (12-13 ani): Locul 1 – Niclas Oster și Raluca Barit

  Clasa D Latino Juniori 2 (14-15 ani): Locul 1 – Vlad Puscas și Amelia Szabo

  Clasa D Standard Juniori 2 (14-15 ani): Locul 1 – Vlad Puscas și Amelia Szabo

  Clasa B Standard Adulți Locul 3 – Marc Avram și Alexia Vultur

  Clasa B Latino Adulți Locul 1 – Razvan Moldovan și Stefania Nutescu Locul 4; Vlad Bacis și Mara Sabau Locul 5; Marc Avram și Alexia Vultur WDSF Tineret Standard: Locul 4; Vlad Bacis și Mara Sabau

  „Mulțumim antrenorilor lor, Campionii Naționali ai României Patrik și Andreea Haizar pentru pregătirea tehnica, fizica, artistica si psihologică a sportivilor royali și pentru tot suportul moral pe parcursul întregii competiții. Teamwork makes the Dream Work”, transmit royalii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.