joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea și Patrick Haizar, semifinaliști la Campionatul Mondial din Portugalia

  de Special Arad | 31 octombrie 2023, 10:26 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar sunt 𝐬𝐞𝐦𝐢𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢ș𝐭𝐢 𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 „Vagos Open” din 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐮𝐠𝐚𝐥𝐢𝐚 și la doar un pas de calificarea în marea finală la categoria Seniori 1 Latino.

  În acest weekend, pe ringul de dans din Portugalia s-au întrecut cele mai bune perechi din lume. Peste 16 țări și-au trimis campionii și vicecampionii la cea mai importantă competiție din acest an, Campionatul Mondial din Portugalia. A fost o înfruntare a campionilor, iar România a fost reprezentată cu succes de arădenii Patrik și Andreea Haizar, în calitate de campioni naționali.

  Loc 8 din 49 de perechi participante

  După un maraton de 4 runde și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în semifinalele campionatului mondial și au fost la doar un pas de calificarea în primele 6 perechi din finală, terminând pe un extraordinar:

  „Mulțumim partenerilor noștri de la acest Campionat Mondial pentru susținere. Ne-ați făcut drumul mai ușor. Mulțumim din suflet (…). Mulțumim antrenorilor noștri Sargu Brigitte, Tóth Noémi, Toth Istvan, Rosut Bogdan pentru că ne sunteți alături. Mulțumim copiilor și sportivilor noștri de la Royal Steps Arad, cât și părinților lor pentru susținere, energie pozitivă, gândurile bune și încurajări”, transmit dansatorii Haizar.

   

  Citește și: Anul acesta sunt de neoprit! Andreea și Patrick, din nou primii pe podium, de această dată la Dance Masters · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.