vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea și Patrik Haizăr, în finala competiției internaționale Lyon French Open

  de Special Arad | 21 februarie 2024, 1:47 PM | Sport

  0

  Dansatorii profesioniști arădeni Andreea Silvana Haizăr și Patrik Haizăr au ajuns în finala unei importante competiții sportive din Franța, în orașul Lyon.

  Week-end-ul trecut pe ringul de dans din Franța s-au întrecut o parte din cele mai bune perechi de dansatori din lume.

  După un 𝐦𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝟑 𝐫𝐮𝐧𝐝𝐞 și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în finala competiției internaționale 𝐋𝐘𝐎𝐍 𝐅𝐑𝐄𝐍𝐂𝐇 𝐎𝐏𝐄𝐍 𝟐𝟎𝟐3, la categoria WDSF Senior 1 Latino.

  Cei doi arădeni au reușit să câștige 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝟑 𝐥𝐚 𝐏𝐚𝐬𝐨 𝐃𝐨𝐛𝐥𝐞 𝐬𝐢 𝐉𝐢𝐯𝐞 și 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝟒 𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐦𝐛𝐚, 𝐂𝐡𝐚 𝐂𝐡𝐚 𝐂𝐡𝐚 ș𝐢 𝐑𝐮𝐦𝐛𝐚. În clasamentul final fiind la doar un pas de podium câștigând locul 4 din 18 perechi participante din 8 țări.

  „Mulțumim copiilor și sportivilor noștri de la Royal Steps Arad, cât și părinților lor pentru susținere, energie pozitivă, gandurile bune și încurajări. Continuăm să fim un exemplu viu pentru comunitate, pentru sportivii noștri și pentru actuala și viitoarele generații de dansatori arădeni”, au transmis Andreea și Patrick Haizăr.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.