vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andreea și Patrick Haizăr, campioni naționali pentru al treilea an consecutiv

  de Special Arad | 11 martie 2024, 4:23 PM | Sport

  0

  Andreea Silvana Haizăr și Patrik Haizăr de la Școala de dans Royal Steps Arad au câștigat pentru al treilea an consecutiv titlul de 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐢 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢, la land sportiv, Seniori 1 Latino.

  Înca un rezultat istoric care situează Aradul printre puținele orașe din România care se pot mândri cu o pereche 𝐭𝐫𝐢𝐩𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐥𝐚 𝐝𝐚𝐧𝐬 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯.

  Acest rezultat ne aduce responsabilitatea de a reprezenta România pentru al treilea an consecutiv la 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭ul 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐆𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 ș𝐢 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭ul 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩ean 𝐝𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐮𝐠𝐚𝐥𝐢𝐚.

  „Ne mândrim să fim printre puținii antrenori din România și singurii din Arad care încă concurează și care sunt un exemplu activ și o sursă de inspirație pentru sportivii royali și pentru toți dansatorii arădeni. Mulțumim Sargu Brigitte pentru tot suportul, atât tehnic cât și moral încă de la început din 2006 și tuturor antrenorilor care au fost și fac parte din evoluția noastră. Fără voi nimic nu ar fi fost posibil. Mulțumim tuturor sportivilor și părinților royali pentru suport și galerie, atât celor de la sala de concurs cât și celor de acasă. Mulțumim prietenilor și sponsorilor care s-au alăturat drumului nostru spre succes. Împreună drumul e mai ușor”, transmit Andreea și Patrick.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.