vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Premiere pentru… FC Premiere și ceilalți lideri de la Liga Desavoia! A fost anul lor (Foto)

  de Lucian Dănilă | 7 iunie 2018, 3:19 PM | Sport

  0

  A fost sezonul lor, anul în care au fost cei mai buni la Liga Desavoia, o competiție care an de an devine tot mai puternică. Sezonul 2017-2018 a fost marcat de retragerea, în iarnă, a campioanei sezonului trecut Nedav, echipa care a câștigat în vara trecută turneul zonal din Nord-Vestul României.

  Asta nu le ia cu nimic din merite celor de la FC Premiere, echipa care l-a dat și pe cel mai bun jucător al competiției, remus Avrămuțiu, care a avut lângă el coechiăieri ca Irimia, Bulza, Michel Vlad și ceilalți campioni. Premiere s-a impus în fața echipei Luciano, grupare condusă de ambițiosul Lucian Hrincu.

  Golgeterul campionatului a fost Remus Pac de la Flamura Roșie, un jucător extrem de talentat care putea avea o carieră frumoasă și în fotbalul mare.

  IMG 1514

  Festivitatea de premiere a fost condusă chiar de cei doi organizatori ai campionatului de la Liga Desavoia, Cristian Lăzău și Cristian Barna, iar proprietarul bazei, Flavius Măduța urmărea dintr-un colț premierea echipei sale… Premiere.

  A fost al cincilea sezon al Ligii Desavoia iar unul dintre jucători este recordmanul competiției. Fost campion cu Mavros sau cu Nedav, portarul Sebastian Huțan a primit pentru a cincea oară premiul pentru cel mai bun portar al competiției! „L-am egalat pe Messi”, spunea în glumă fostul portar al echipelor UTA, Sheriff Tiraspol, Dinamo Moscova, Vaslui sau Universitatea Cluj.

  IMG 1532

  Premii

  Liga 2: loc 3 – Old Friends; loc 2 – Fc Marţi; loc 1 – DIM Pârneava; cel mai bun portar – Alin Garda (Pârneava); cel mai bun jucător – Mihai Biro (Pârneava) şi golgeter – Silviu Kemer (Pârneava).

  Liga 1: loc 3 – Flamura Roşie; loc 2 – Ac Luciano; loc 1 – Fc Premiere; cel mai bun portar – Sebastian Huţan (Conceptline); cel mai bun jucător – Remus Avrămuţiu (Premiere) şi golgeter – Remus Păcurar (Flamura Roşie).

  Cupa firmelor şi instituţiilor: loc 3 – Hella; loc 2 – Yazaki; loc 1 – Ergad; cel mai bun portar – Valentin Popa (Ergad); cel mai bun jucător – Iulian Vuin (Yazaki) şi golgeter – Alin Roman (Armata).

  Au mai fost premiaţi câştigătorii Cupei României Desavoia, Fc Ergad, care au trecut în finală de Napoli, scor 4-3 (2-2), după lovituri de la 7 m, dar şi cel mai bun arbitru din Liga Desavoia, Dorel Toderaş.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.