duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Povestea cutremurătoare despre scrisorile unor copii din Arad, Timiș și alte locuri! Ajută și tu unul dintre acești copii. Nu cer mai nimic… (texte care te fac să lăcrimezi)

  Știri Arad. Vi se pare viața grea? Este întrebarea pe care o pune  Alexandra pe Facebook. Alexandra este o tânără din Arad care ajută copii. Este decembrie, iar în această perioadă copiii scriu scrisori spre Moș Crăciun. Într-o lume în care avem magazine pline de jucării, de gadgeturi, de mâncare, acești copii nu cer mai nimic.

  Nu vor nici mașină teleghidată, nu vor nici telefon de ultimă generație, play-station sau vreo păpușă din nu știu ce set care costă peste 100 de euro. Copiii care i-au scris Alexandrei vor două mandarine, mai precis „mangarine”, cum scrie în text – sau trei pachete de biscuiți. Atât… Două mandarine sau acei biscuiți ar fi toată bucuria lor, tot ce își doresc ei. Iar asta se întâmplă lângă noi, în Arad, în Timiș, în Hunedoara sau chiar mai departe, Vaslui, Suceava etc. Sunt copiii României anului 2017!

  Alexandra Timar a început cu câteva scrisori, iar în prezent a adunat peste 500 de scrisori de la copii din România care îl așteaptă pe Moș Crăciun să vină cu un pachet de biscuiți, câteva mandarine sau o bucată de ciocolată. Ea ne explică într-un comentariu pe Facebook cum putem să îi ajutăm pe acești copii:

  „Sa va spun cum sta treaba. Noi avem liste cu copii de diferite vârste, unii au scrisori alții nu au din diverse motive. In momentul in care primiți o scrisoare sau pur și simplu numele și vârsta copilului voi trebuie sa faceți un colet specific vârstei copilului. Coletul poate conține doar lucruri noi (nici noua nu ne-ar place sa primim haine second de Moș Crăciun). Când vi se atribuie un copil primiți și adresa de expediere și data limita la care se poate pune coletul la posta sau curier (15 dec).

  IMPORTANT!!!: nu luam scrisori dacă nu suntem siguri ca le ducem la bun sfârșit!!!! Cum se simte un copil care nu primește cadou când toți ceilalți (500) din jurul lor primesc??! Seriozitatea este o condiție esențială pt a putea face parte din campania noastră! (Din Arad avem transport gratuit) dacă nu v-am speriat prea tare și încă doriți sa participați, după ora 5 va rog sa îmi scrieți mesaje private, nu apuc sa urmăresc comentariile. Mulțumesc mult!!!”.

  UPDATE

  Ne-a contactat Alexandra Timar pentru a face unele precizări. Asaltată de mesaje, Alexandra face precizarea că „lucrurile noi sunt doar pentru pachețelele de Crăciun. Cei care vor să facă alte donații, cu jucării folosite sau haine second-hand, o pot face la Vladimirescu, pe drumul combinatului, până la data de 14 decembrie. Cei care doresc să se implice să mă contacteze pe privat”.

  CITIȚI MAI JOS DOUĂ SCRISORI CARE TE FAC SĂ LĂCRIMEZI

  alexandra 3

  alexandra 4

  „Pentru cei care au posibilitate să ajute, ar fi grozav pentru copilași! Cei mai mulți nici nu știu ce să ceară, cer fericire sau sănătate, că astea sunt cele mai importante. Dacă puteți să luați ceva unuia dintre copilași, să îi faceți feiriciți de Sărbători,nu ezitați să o contactați pe Alexandra Timar 🙂 o să primiți o scrisorică scrisă de un copilaș cu dorințele lui mărunte de Crăciun și vârsta, ca să știți în caz că vreți să trimiteți hăinuțe”, scrie Alice pe Facebook.

  alexandra 2 alexandra 5

  sursă foto: google images

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.