joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Post vacant la Direcţia de Asistenţă Socială Arad

  de Special Arad | 10 decembrie 2021, 3:16 PM | Știri Arad

  0

  Direcţia de Asistenţă Socială Arad organizează, la sediul instituției, Arad, Calea Radnei,  nr. 250, concurs de recrutare pentru ocuparea,  pe perioadă nedeterminată, a unui post contractual de execuţie vacant, cu normă întreagă, la Compartimentul Asistență medicală comunitară din subordinea Serviciului Protecție persoane cu dizabilități și anume un post de asistent medical comunitar principal, nivel studii PL.

  Concursul constă în 3 etape succesive:

  a) selecţia dosarelor de înscriere;

  b) proba scrisă în data de 01.2022, ora 10:00

  c) interviul în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

  Cerinţele generale necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării postului contractual sunt cele prevăzute de art. 3 din Anexa  la Hotărârea nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice și art. 542 din Ordonanța de Urgență a Guvernului României nr 57/2019 privind Codul administrativ:

  Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale de asistent medical comunitar, principal, nivel studii PL sunt:

  – nivelul studiilor: studii postliceale sanitare în specializarea „asistenţă medicală“;

  – examen pentru obţinerea gradului de principal

  – 5 ani vechime  în specialitate

  – calitatea de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali

  Dosarele candidaţilor vor fi preluate de secretarul comisiei de concurs la sediul instituţiei, Arad, Calea Radnei, nr. 250, în termen de 10 zile lucrătoare.  Data limită până la care se pot depune  actele pentru dosarul de concurs este  24.12.2021.

  Date de contact se obţin la sediul instituţiei (Arad, Calea Radnei, nr. 250) – Compartimentul Resurse umane, telefon 0257/220212, adresa de e-mail: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.