Porturile de la Marea Neagră au fost închise complet din cauza vântului

  de - | 18 septembrie 2022, 12:50 PM | Naţional

  0

  Portul Constanța - imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Porturile Constanţa, Constanţa Sud Agigea, Midia şi Mangalia au fost închise, duminică, din cauza vântului puternic, care suflă, la rafală, cu peste 50 km/h.

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că au fost oprite toate manevrele în porturile de la malul Mării Negre, atât pentru transportul maritim, cât şi pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic. Manevrele portuare urmează să fie reluate după ce forţa vântului va scădea în intensitate. Vântul suflă la malul mării, la rafală, cu peste 50 km/h. Tot din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au fost dărâmaţi, iar patru maşini au fost avariate, fără a se înregistra persoane rănite.

  Sursa: stiripesurse.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.