marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Porțile IPJ Arad s-au deschis pentru colindători, iar „mascații” și polițiștii rutieri au fost ambasadorii lui Moș Crăciun la Centrul „Curcubeul” | Foto • Video

  de Special Arad | 24 decembrie 2019, 9:04 AM | Știri Arad

  0

  Săptămâna trecută, porțile IPJ Arad s-au deschis pentru zeci de colindători, de toate vârstele, care au încântat audiența cu cele mai frumoase colinde, pregătite și învățate de mai multe săptămâni, informează Biroul de Presă al IPJ Arad.

  De asemenea, „mascații” și polițiștii rutieri au fost musafirii colindătorilor din Centrul „Curcubeul”, unde copiii, pentru frumoasa serbare, au fost recompensați cu daruri pe care Moșu’ le-a lăsat la IPJ special pentru ei.

  Și polițiștii orașului Sântana s-au pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă. Aceștia s-au reunit într-un cor al colindătorilor în uniformă, deplasându-se la sediile instituțiilor și partenerilor pentru a vesti apropierea Crăciunului.

  „Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, iar venirea Moșului a adus cu sine speranța unui Crăciun liniștit și un an mai bun”, a declarat Adina Aconstantinesei, purtătoarea de cuvânt IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.