Sute de copii au ajuns la IPJ Arad… să-i colinde

  de Special Arad | 21 decembrie 2018, 5:41 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 15 – 20 decembrie a.c., peste 200 de colindători au trecut pragul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

  Zeci de colinde prezentate de preșcolari și elevi ai unor unități de invățământ din Arad au răsunat în holul instituţiei care are rolul să asigure și sa mențină liniştea şi siguranţa arădenilor.

  Lângă bradul de Crăciun, colindătorii au oferit gazdelor urările pentru un An Nou fericit.

  Colindătorii au fost răsplătiţi cu daruri pregătite cu sprijinul asociațiilor poliţiştilor, constituite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.