Pompierii, din nou la datorie! Un incendiu a izbucnit pe strada Mărului

  de Andreea Daniela B. | 5 August 2021, 12:33 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Foto cu rol ilustrativ)

  Cu doar câteva ore în urmă, pompierii se retrăgeau de la groapa de gunoi care a ars zile întregi. După un efort extrem de mare și mai multe zile solicitante, aceștia au putut în sfârșit să respire ușurați.

  Totuși, misiunile lor nu s-au oprit în acel punct. Chiar în acest moment, în jurul orei 12.30, aceștia se află pe strada Mărului. Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, fiind vorba despre vegetația uscată și niște deșeuri care au luat foc.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.