miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițistul Alexandru Porumb a fost operat. Tumora i-a fost extirpată

  de Ioana Costaș | 23 martie 2023, 7:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Polițistul Alexandru Porumb, în vârstă de 31 de ani, tânărul ofițer din cadrul Poliției Municipiului Arad – Biroul de Investigații Criminale a fost operat astăzi, iar tumora i-a fost extirpată. Intervenția chirurgicală a avut loc la București și a durat aproximativ cinci ore. Starea tânărului ofițer este bună după operație, iar doctorii sunt optimiști în ceea ce-l privește.

  Ieri, specialarad.ro scria despre diagnosticul primit de tânărul ofițer în urmă cu câteva zile și cum Inspectoratul de Poliție Județean Arad s-a mobilizat pentru a-l ajuta.

  Colegii din cadrul Poliției Arad au lansat un apel pentru toți cei care doresc să-l ajute pe tânărul polițist, având în vedere costul ridicat al operației sale. Apelul de mobilizare pentru a-l ajuta pe ofițer a venit chiar din partea șefului Inspectoratului de Poliție Județean Arad, comisarul șef Dan Stoicănescu, și de la șeful Poliției Municipiului Arad, comisarul șef Călin Chițu, cei care au semnat următorul mesaj: „Viața este un dar binecuvântat de la Dumnezeu, pe care fiecare dintre noi trebuie să-l prețuim. Există însă momente când problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, iar pentru a izbândi avem nevoie de ajutorul semenilor noștri”.

  Mesajul continuă: „Într-o astfel de situație se află colegul nostru inspector principal Alexandru Porumb, ofițer în cadrul Poliției Municipiului Arad – Biroul de Investigații Criminale, diagnosticat cu tumoră cerebrală temporo-parietală stângă extinsă în regiunea hipocampică”. „Având în vedere costul ridicat al tratamentului vă adresăm rugămintea de a-l sprijini benevol, prin contribuții bănești, care pot fi depuse în contul IBAN:RO50 RZBR 0000 0600 1716 9075, deschis în lei la Raiffeisen Bank, titular Roxana Porumb sau predați personal doamnei comisar șef de poliție Daniela Măluțan din cadrul Biroului de Investigații Criminale. Cu speranța că acest apel își va găsi ecoul în inimile dumneavoastră vă suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!”.

   

  Citește și: Sute de polițiști din Arad cheamă întreaga „Armă” și nu numai, să îl susțină pe Alexandru, tânărul ofițer care are nevoie urgentă de ajutor • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.