vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sute de polițiști din Arad cheamă întreaga „Armă” și nu numai, să îl susțină pe Alexandru, tânărul ofițer care are nevoie urgentă de ajutor

  de Ioana Costaș | 22 martie 2023, 8:49 PM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  1

  Ziua Poliției Române va arăta altfel de acum încolo pentru inspectorul principal de poliție Alexandru Porumb, tânărul ofițer (acesta are 31 de ani)  cadrul Biroului de Investigații Criminale a Poliției Municipiului Arad. Și asta deoarece Alexandru va fi supus unei operații de urgență după ce în urmă cu câteva zile medicii i-au descoperit o tumoră cerebrală. A fost, la început, o migrenă, apoi o alta. Au urmat controale la doctor, iar odată cu acestea a venit și diagnosticul: tumoră cerebrală temporo-parietală stângă extinsă în regiunea hipocampică. Apoi a venit internarea în spital și decizia locului și momentului operației. Intervenția chirurgicală – costisitoare de altfel – va avea loc zilele acestea la București.

  Comandanții cer ajutor pentru Alexandru

  Pentru a-l ajuta, colegii lui din cadrul Poliției Arad au lansat un apel pentru toți cei care doresc să-l ajute pe tânărul polițist, având în vedere costul ridicat al operației sale. Apelul de mobilizare pentru a-l ajuta pe ofițer a venit chiar din partea șefului Inspectoratului de Poliție Județean Arad, comisarul șef Dan Stoicănescu, și de la șeful Poliției Municipiului Arad, comisarul șef Călin Chițu, cei care au semnat următorul mesaj: „Viața este un dar binecuvântat de la Dumnezeu, pe care fiecare dintre noi trebuie să-l prețuim. Există însă momente când  problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, iar pentru a izbândi avem nevoie de ajutorul semenilor noștri. Într-o astfel de situație se află colegul nostru inspector principal Alexandru Porumb, ofițer în cadrul Poliției Municipiului Arad – Biroul de Investigații Criminale, diagnosticat cu tumoră cerebrală temporo-parietală stângă extinsă în regiunea hipocampică”. „Având în vedere costul ridicat al tratamentului vă adresăm rugămintea de a-l sprijini benevol, prin contribuții bănești, care pot fi depuse în contul IBAN:RO50 RZBR 0000 0600 1716 9075, deschis în lei la Raiffeisen Bank, titular Roxana Porumb sau predați personal doamnei comisar șef de poliție Daniela Măluțan din cadrul Biroului de Investigații Criminale. Cu speranța că acest apel își va găsi ecoul în inimile dumneavoastră vă suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!”.

  Mesajul a fost distribuit masiv în ultimele ore pe rețeaua de socializare Facebook. Un alt mesaj, de data aceasta înfățisându-l pe tânărul polițist alături de frumoasa sa familie, a fost, de asemenea, distribuit pe Facebook, în speranța că va ajunge la cât mai multă lume care îl va ajuta.

  Cine poate și dorește să-l ajute pe inspectorul principal de poliție Alexandru Porumb o poate face donând în contul în lei RO50 RZBR 0000 0600 1716 9075, pe numele Roxana Porumb.

   

  politie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E un baiat de nota 10. Acest om si-a cladit recent o familie frumoasa,o sotie frumoasa,o casa….un copilas de numai cateva saptamani. Cunoscandu-l si stiind ce fel de OM este,trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa poata sa treaca cu usurinta peste operatie si peste recuperare. Sant convins ca va reusi. Multa sanatate ALEX .Santem alaturi de tine si te asteptam acasa cat mai repede .

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.