sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii locali au prins un hoț care fura fier de pe șantierul de la Adora Park

  de Special Arad | 14 decembrie 2022, 2:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. În data de 13.12.2022, în jurul orei 20:30, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin sustrage profile din fier de la imobilele aflate în construcție în zona Adora Park.

  Agenții de Poliție Locală s-au deplasat la fața locului, iar la intersecția străzii Cocorilor cu strada Ileana Cosânzeana, l-au surprins pe bărbatul respectiv transportând componentele metalice. Acesta a declarat că a luat respectivele materiale feroase cu intenția de a le comercializa contra unei sume de bani, la un agent care desfășoară activități de colectare a deșeurilor metalice.

  La fața locului a fost chemat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Arad, iar individul a fost luat în evidență și, pentru început, determinat să ducă înapoi componentele metalice însușite. După depunerea unei plângeri din partea constructorului, va putea fi constatată infracțiunea de furt.

  Echipajele de Poliție Locală vor continua să patruleze auto în zonele șantierelor destinate amenajărilor publice și private, însă realizarea unor intervenții rapide în situațiile de acest gen survine aproape întotdeauna ca urmare a exercitării, de către cetățeni, a gestului civic de semnalare telefonică, imediată, a actelor antisociale. Apelați gratuit dispeceratul DGPL la numărul de telefon 0257-939.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.