duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii din Pâncota au vorbit cu bicicliștii despre modurile de prevenire ale accidentelor

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 3:35 PM | Pâncota | Știri Arad

  1

  Știri Arad: Poliţiştii de la Poliţia oraşului Pâncota au desfăşurat mai multe activităţi preventive în cursul săptămânii trecute, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi biciclişti şi mopedişti.

  Activităţile s-au desfăşurat pe raza localităţii Pâncota, având ca şi scop sensibilizarea participanţilor la trafic ( biciclişti şi mopedişti ), astfel încât printr-un comportament adecvat şi civilizat în trafic cât şi prin respectarea tuturor regulilor de circulaţie, să evite producerea unor astfel de evenimente.       

  În acest sens, poliţiştii arădeni împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie, din Bucureşti şi ai S.C. Urban Control Sistems, din Craiova, au distribuit în trafic 50 de veste reflectorizante bicicliştilor şi mopediştilor şi 100 de pliante cu recomandări privind respectarea normelor ce reglementează circulaţia pe drumurile publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. da sigur „dl” gabutan dupa ce ati lovit si ati nenorocit pe toata viata un om in seleus acum discutati cu oameni despre prevenire si inca cu cine cu un tigan care are o bicicleta care o inchiriezi prin Franta sau alte tari straine si respectivul trece cu masini prin fata dvs fara carnet si cu masini cu nr de aglia franta si alte tari …foarte frumos

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.