luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiștii au confiscat 4000 de țigarete puse ilegal spre vânzare în Piața Mihai Viteazu din Arad

  de Special Arad | 26 martie 2018, 11:11 AM | Știri Arad

  2

  foto cu scop ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații a Criminalității Economice au acționat, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind prodisele accizabile.

  În urma activităților desfășurate, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din Arad, care oferea spre comercializare, în Piața Mihai Viteazu din municipiu, 4.000 de țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

  Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele tânărului în cauză fiind întomit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai fraierilor,cuantificati captura in cartuse sau macar in pachete de tigari.De fapt ati luat de la fraierii de la a 4-5 a mana 4000 de fire de tigarete care inseamna 20 de cartuse.Cand veti gasi 20 de TIR-URI ATUNCI SA DATI STIRE PAPAGALILOR CE VA PRETINDETI ZIARISTI, SAU MAI MULT JURNALISTI- DE FAPT CUM A ZIS ILIESCU NISTE FRIPTURISTI.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.