„Polițiști altfel” pentru o Școală Altfel…

  de Special Arad | 12 April 2014, 11:48 AM | Știri Arad

  0

  Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad a încheiat vineri o săptămână în care în atenția tuturor angajaților acestuia a fost îndreptată spre elevii din școlile arădene.

  Astfel, în săptămâna „Școala Altfel”, în care elevii au avut organizate diverse acțiuni extrașcolare, polițiștii de la Serviciul Rutier Arad au vizitat mai multe grădinițe, școli și licee, pentru a le explica celor mici, elevilor și liceenilor  importanța cunoașterii și respectării regulilor de circulație.

  La grădinițe, la Liceul Pedagogic, la Școala Generală nr.5, la Școala Aron Cotruș, polițiștii au prezentat – funcție de vârsta auditoriului- desene cu tematică rutieră care trebuiau colorate (participanții fiind ulterior premiați), filme și pliante, liceenii au fost invitați să descopere cum arată în interior o mașină de Poliție, au fost făcute demonstrații cu câini polițiști etc.

  Despre utilitatea acestor acțiuni nu mai e cazul să amintim… Astfel, opinăm că și pentru polițiști și pentru copii, săptămâna trecută a fost aproape identică: adică ALTFEL!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.