joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția l-a găsit mort pe bărbatul care a ucis 18 oameni și a rănit alți 13. Acesta s-ar fi sinucis

  de Special Arad | 28 octombrie 2023, 10:13 AM | Internaţional

  0

  La trei zile de la cel mai sângeros atac în masă comis în acest an în Statele Unite, poliția l-a găsit mort pe bărbatul care a ucis 18 oameni și a rănit alți 13, într-un bar și la o sală de bowling în Maine, SUA. Bărbatul, instructor de tir și rezervist al armatei americane, s-ar fi sinucis. Informația vine de la poliția din statul Maine, care a găsit trupul lui aproape de localitatea în care a comis atacul.

  Bărbatul a ucis 18 oameni și a rănit alți 13, într-un bar și la o sală de bowling. Fusese internat vara trecută cu probleme de sănătate mintală și nu se știe ce anume l-a făcut să comită acest gest. În urma masacrului, patru orașe au fost plasate în stare de alertă și a fost declanșată o vânătoare cu sute de polițiști. Din primele informații, Robert Card a murit din cauza unei răni de glonţ autoprovocate, a spus poliția.

  Poliția l-a găsit într-o pădure

  Cadavrul lui Card a fost găsit în pădure, în apropiere de oraşul Lisbon, lângă un centru de reciclare de la care fusese concediat recent, a relatat CNN, citând o sursă din cadrul forţelor de ordine. Maşina lui Card a fost găsită cu puţin timp înainte de miezul nopţii în Lisbon, la aproximativ 12 km de locul crimei.

  Oficialii au îndemnat locuitorii din ambele oraşe şi din zonele învecinate să se adăpostească pe loc, în timp ce au continuat căutarea care a implicat sute de membri ai forţelor de ordine. A fost atacul armat cu numărul 565 de anul acesta, din Statele Unite. La cererea președintelui Joe Biden, drapelele americane au fost arborate în bernă, la Casa Albă și alte instituții publice.
  Citește și: A ucis 18 persoane, a rănit alte 13, dar FBI nu-i dă de urme la mai bine de 24 de ore de la atac

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.