vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Poli a zdrobit UTA în barajul juniorilor!

  de Lucian Dănilă | 25 mai 2014, 12:54 AM | Sport

  0

  Juniorii C ai clubului FC UTA, antrenați de Dan Cuedan și Adrian Clop, s-au calificat la barajul pentru turneul zonal după ce au ocupat locul secund în campionatul județean, locul I fiind ocupat de UTA BD.

  Sorții au fost destul de asprii cu echipa lui Cuedan, aceștia având de disputat o „dublă” cu Poli Timișoara. Primul meci are loc mâine, sâmbătă de la ora 17 pe stadionul „Dan Păltinișanu”, iar returul se va disputa marți după amiază la Arad. În lipsa meciurilor dintre Poli și UTA la nivel de seniori, derby-ul se reinventează la nivelul juniorilor C.

  „Vom avea două meciuri foarte grele cu Poli. Este una dintre cele mai bune echipe din țară la această grupă de vârstă, mulți dintre componenții formației timișorene fiind convocați la lotul național de juniori. Vom încerca să scoatem maximum din cele două meciuri”, spune Dan Cuedan.

  Ajutați de UTA 2000, grupa lui Nelu Hermann

  Cuedan nu are tot lotul la dispoziție pentru meciurile cu Poli. Doi dintre cei mai buni jucători, Varga și Robotean, sunt accidentați, astfel că în ajutor i-au venit patru jucători antrenați de Nelu Hermann la grupa UTA 2000. Ei sunt portarul Yuksel Mahir și jucătorii Sabău Sergiu, Șiman Dominic și Faur Nick. Ultimul este component al lotului național U14, iar Hermann are numai cuvinte de laudă despre el: „este unul dintre cele mai bune produse la nivel d ejuniori din Arad. Are un fizic foarte bun și o inteligență în joc care l-a impus la lotul național de juniori”.

  Lotul pentru meciurile cu Poli

  Portari : Lazea Mihai, Guia Emanuel, Yuksel Mahir, Mureșan Denis, Brotac Marius

  Fundași : Vlad Cătălin, Tugulescu Cristian, Ștrengar Raul, Ciucifara Bogdan, Gabor Beniamin, Oniță Andrei

  Mijlocași : Meszaros Cristian, Mager Valeriu, Varga Eduard, Bogdan Raul, Robotean Roland, Sabău Sergiu

  Atacanți: Ștefan Darius, Faur Nick, Șiman Dominic, Mihu Denis.

  UPDATE:

  De ce le-a fost frică nu au scăpat. Juniorii lui Dan Cuedan au fost zdrobiți de echipa similară a celor de la Poli. A fost 7-0 pentru gruparea de pe Bega! „Ne-a bătut o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din țară. Noi ne bucurăm că am reușit să le punem probleme la câteva atacuri, dar, sincer, diferența de pe tabelă este cea justă”, spune Dan Cuedan.

  Cuedan a simțit lipsa a trei dintre titulari: Varga și Robotean – accidentați, Meszaros – suspendat.

  Returul dintre UTA 1999 și Poli 1999 are loc marți la Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.