Update 3Alertă pentru nimic! Inginerul care și-a uitat valiza în centrul orașului și-a revendicat-o

  de Andreea Daniela B. | 4 June 2021, 2:55 PM | Știri Arad

  0

  Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii, jandarmii, pompierii și un echipaj al ambulanței s-au prezentat pe Bulevardul Revoluției, la Palatul Copiilor, cel aflat în apropierea Palatului Administrativ. Aceștia s-au mobilizat rapid după ce printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o valiză suspectă se află în clădirea din centrul orașului. În acest moment, perimetrul a fost închis pe câteva sute de metri, de la Primărie până spre zona Ziridava. Clădirea a fost evacuată în urmă cu puțin timp și sunt așteptați la fața locului specialiștii SRI.

  UPDATE

  Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI”, transmit reprezentanții IPJ Arad.


  UPDATE 2

  În jurul orei 15.30, un bărbat s-a prezentat la locul în care a fost găsită valiza suspectă. Se pare că acesta a fost pus să o recunoască, moment în care bărbatul a spus că valiza îi aparține și că a văzut pe internet ceea ce se întâmplă. El a decis să se prezinte în centrul orașului ca să le spună autorităților ce s-a întâmplat de fapt.

  Conform declarațiilor lui, el este inginer și ar fi uitat valiza acolo pentru că a fost distras de altceva.

  alerta3

  UPDATE 3, IPJ Arad

  „Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conținea scule de lucru și alte obiecte utilizate pentru munca în construcții/instalații. În aceste momente se reia traficul”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

  Între timp, au ajuns la fața locului și pirotehniștii din cadrul IPJ Timiș.

  WhatsApp Image 2021 06 04 at 15.55.04

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.