Pola Zilei | Unde și ce monumente am mai putea plasa rapid în Arad?

  de Special Arad | 17 noiembrie 2018, 7:44 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Având în vedere succesele din ultimul timp în rezolvarea unor probleme monumentale, ce planează asupra orașului precum norii grei de ploaie sau un stol de păsări negre amenințătoare, ne-am zis că a sosit momentul să facem un pas în față și să plasăm niște opere de artă bi sau tridimensioanele – asta contează mai puțin – în locurile strategice din Arad, locuri care așteaptă cam de mult imortalizarea lor monumentală.

  După victoria obținută cu parcul Tudor Arghezi în sensul giratoriu din Piața Spitalului și surpriza din fața pizzeriei Milano de la fostul cinematograf Dacia, administrația a dovedit din plin că știe de ce are nevoie Aradul și cum se pot rezolva rapid și din bani puțini aceste nevoi.

  Văzând acest avânt nebănuit acum câteva săptămâni, având în vedere și faptul că de o zi știm că Gheorghe Falcă ne va părăsi curând, îmbogățind peisajul artistic din Brucsles, propunem la repezeală următoarele proiecte, cu promisiunea că ne vom reveni în scurt timp.

  Sondaj: Unde și ce monumente am mai putea plasa rapid în Arad?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.