marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Acum, la plecare, care este cea mai mare ctitorie a Epocii Falcă?

  de E. Nola | 30 mai 2019, 1:13 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Vizionând-o pe Geani Pistru cum își frământă o lacrimă în colțul ochiului ei care plânge, pe Călin Filedinpoveste Bibarț visând cu ochii larg deschiși spre ochiul Geaninei care râde, citind și ultimele mărturisiri despre „tranvaiele” care picau ca muștele pe „chilometri” întregi ai „căii de rurale” înaintea venirii sale, considerăm că a sosit momentul să tragem linie și să adunăm cele mai mari realizări ale marelui om care de acum înainte ne va reprezenta la Bruxelles, urmărind de acolo ce vom face, cum vom păstra aceste mărețe realizări fără de care Aradul ar arăta cu totul altfel, probabil mai aproape de Oradea decât de Brad.

  Și chiar dacă cei care îi vor călca pe urme, în frunte cu Geani, Călin, Levente sau, Doamne feri!, Lazăr ori Mirel, vor duce mai departe spiritul și turma, noi suntem convinși că niciodată nu vom mai avea un astfel de lider în fruntea orașului, un om pentru eternitate, un om care știa de la început să nu confunde cuvântul cu realitatea, cuvântul, așa cum spun frații, fiind mult mai real decât realitatea însăși, așa că vom rămâne cu aceste cuvinte care ne vor durea încă multă vreme chiar dacă nu le vom ști scrie corect niciodată (Sper sa înțelegeți totuși ce am vrut să spunem după atâta experientă cu Ghiță).

  Dar să vedem cu ce mai rămânem pe lângă aceste cuvinte chinuite si aruncate în vântul deșertăciunilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Acum, la plecare, care este cea mai mare ctitorie a Epocii Falcă?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da sunt realizări futuriste făcute de un om incapabil ajuns politician tot pentru acest fapt ca e incapabil sa facă și alceva.
   Acum sa dus la Bruxelles ca ei chiar se pricepe la fonduri europene o sa le placa la aia ca omu chiar nu cheltuie nimic conștiincios din fire nu se înfige în bani puși la dispoziție ca na omu e un bun diriguitor cu bani ce nu pot fi sifonati
   Avem noi la Arad bănci de ce sa luam noi bani nerambursabili ca tre sa dam cu subsemnatul pentru ei pe cei de la banca nu ii întreabă nici dracu ce și cum iau folosit.
   Asa ca fraților de acum înainte o sa avem lapte și miere și varza de bruxelles o sa curgă bani europeni la Arad ca și Mureș mort pe seceta.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.