Pola Zilei: Unde mergeți și ce faceți dacă nu mergeți la vot?

  de E. Nola | 26 septembrie 2020, 10:33 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Desigur noi vă sfătuim să o faceți!

  Să mergeți și să puneți ștampila pe răul cel mai mic, așa cum credeți dumneavoastră, în fond binele absolut există doar în povești.

  Vă înțelegem chiar dacă nu mergeți. Dar nu vă sfătuim.

  E frig, plouă, e pandemie și despre măști nu suntem siguri.

  Pe de altă parte, într-o duminică de septembrie chiar dacă e vânt și ploaie și terasele nu mai sunt atât de îmbietoare, ai avea ce face, chiar toată ziua.

  Și ca să vă ajutăm, vă oferim câteva variante, așa cum ne-a venit în minte imediat după ce ne-am trezit și am constatat cu surprindere și bucurie că vom avea din nou liniște și pace o vreme cel puțin: campania s-a terminat.

  Sondaj: Unde mergeți și ce faceți dacă nu mergeți la vot?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.