Pola Zilei: Quo vadis, UTA?

  de E. Nola | 18 iunie 2022, 10:54 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Întrebarea se impune acum după trei zile de furtună.

  Furtuna a fost declanșată miercuri de Alexandru Mészár, cel care în numele clubului UTA a anunțat că nu mai continuă negocierile cu grupul de investitori, refuzând oferta lor.

  Cum era de așteptat, în frunte cu suporterii și cu fanii echipei, un oraș întreg a devenit atent la ce se întâmplă. Și este firesc, din moment ce UTA a rămas singurul brand arădean cunoscut în toată țara, poate chiar și nițel peste hotare. Cu toate acestea, vehemența cu care nucleul tare îl condamnă acum pe cel care a resuscitat din moarte clinică clubul înființat de baronul Feri Neuman este ceva mai neobișnuit, chiar dacă pentru cei nefanatizați de fotbal poate părea o furtună într-un pahar cu apă.

  Noi, încercând să ne păstrăm cumpătul, apelăm, așa cum v-am obișnuit, la părerile voastre, mult mai cumpănite decât cele ale lor. Vă întrebăm așadar, cum vedeți situația, ce urmează, cum vom ieși, mai precis cum va ieși Aradul fotbalistic din acest impas?

  Nu vă întrebăm de altceva, în fond ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă știu doar câțiva, iar timpul va arăta cine avea dreptatea și adevărul de partea sa. Desigur, nu uitați, aici la Pola Zilei nu suntem foarte serioși, zâmbim, chiar și în fața plutonului de execuție!

  Sondaj: Quo vadis, UTA?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnule, asteptam ceva mai ”substantial” pe marginea subiectului! Serios! Mai ales ca subiectul are tangente cu ceea ce va intereseaza, de fapt. Dar e bine si asa, ca doar rasul ne-a ajutat sa supravietuim ca natie. E drept, si sa ajungem sa ne bata Muntenegru in garsoniera proprie, of, vorba ceea, daca n-ai penthouse…

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Da, aveti dreptate, ne distram. Si nu prea. Ca treaba e ”groasa” rau. Si a devenit si mai ”groasa” dupa declaratia lui Bibart de la TVR Timisoara. Asta poate ca sa le fie clar odata pentru totdeauna cum e de fapt cu sloganul (stim noi de catre cine intretinut!) ca ”Bibart e omul lui Falca”. Poate asa o fi vrut el la inceputuri, dar s-a cam fript. In fine, eu astept. Dar nu prea mult, ca, vorba dvs., avem o varsta :)

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.