joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce să mai inaugureze Iustin Marinel Cionca-Arghir?

  de E. Nola | 9 septembrie 2023, 9:56 AM | Pola Zilei

  0

  Ne punem această întrebare având în vedere minunata veste – o, ce veste minunată! – că Aradul, datorită înaintemergătorilor săi, ajunge pentru a doua oară în presa națională în această vară. A treia, dacă calculăm și pățania colegei noastre, Adriana Barbu, cu Primăria cea tăietoare de copaci.

  Să ne înțelegem, nu de bine, ci datorită stângăciei cu care acești înaintemergători, fie că e vorba de Bibi, fie de Cionca, ne prezintă ca pe niște provinciali limitați, fără șansa de a se ridica nici măcar la normalitate. Bibi se știe, a confundat firma de curierat Cargus cu formația Cargo, iar mai nou, să nu se lase nici el mai prejos, președintele CJ a inaugurat o lucrare neîncepută care are ca scop aducerea rahatului din Sânleani în Arad.

  Da, nu vă mirați, despre asta e vorba, problema e că nu a așteptat ca, pardon, căcatul să ajungă în Grădiște, tăind panglica și gustând din pită așa, mai mult ca să se vadă cât de dat naibii este Domnia Sa.

  Și pentru că a inaugurat ceva care nici nu a început, ni s-a răsărit nouă așa o idee: de ce să nu exploatăm acest talent unic și să îi propunem să taie panglica la toate proiectele neîncepute ale Aradul. Inclusiv la cele care ar fi trebuit să fie de mult, dar nu sunt, până la cele care ar trebui să fie deja, dar tot acolo sunt. Cel mult pe hârtie. Cine știe, poate dacă se apucă Domnul Cionca să taie panglica și să rupă din pită, poate-poate…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.