miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: De ce nu mai vine premierul Nicolae Ciucă la Arad?

  de E. Nola | 13 mai 2023, 10:45 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Mediafax / Andreea Alexandru)

  Pregătită ca o încununare a epocii Falcă, vizita de două zile la Arad a premierului în retragere se amână din motive de schimbare de agendă. Cel puțin asta este motivația oficială. Ca niște jurnaliști adevărați, ne-am repezit la pagina online a guvernului, să vedem agenda. Și am rămas la fel de nelămuriți ca și Dumneavoastră, stimații noștri mult mai orientați decât ai lor: agenda, începând de azi, sâmbăta, 13 Mai, ieri încă era goală pușcă și prezenta umflături, cum se spune în popor.

  Vizita, o reluare în trombă a celei din toamnă, trebuia să fie încununată duminica, în Sala Filarmonicii, locul devenit un fel de fief de joacă al oamenilor lui Gheorghe Falcă și cuprindea și deplasări în județ, inclusiv la un stabiliment de boli nervoase. Fără să mai vorbim de faptul că la Filarmonică, la „Caravana Antreprenorială”, printre soliști se număra și Ghiță Falcă, secundat din umbră, de Bibi, Călin Bibarț.

  Acum toate astea se amână pentru o dată nedeterminată, cu atât mai aeriană cu cât, după cum se știe, zilele lui Ciucă sunt numărate, la sfârșitul lunii având loc „rocada” guvernamentală, generalul în retragere va fi înlocuit, mai mult ca sigur, cu Marcel Ciolacu.

  Iar acesta, după cum îl știm, va veni la Arad, eventual de dragul lui Fifor și nu al lui Ghiță Falcă. Ceea ce e bine, măcar sala Filarmonicii va fi cruțată.

  Așadar, în ceață totală, să vedem totuși care ar putea fi motivele „amânării” vizitei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: De ce nu mai vine premierul Nicolae Ciucă la Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.