Pola Zilei: Dacă în fața Astoriei e Bujor Buda, cum să se numească parcul din fața Primăriei?

  de E. Nola | 23 mai 2020, 9:35 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Și dacă Piața Tudor Arghezi e într-un sens giratoriu, la Dracu-n Praznic.

  Si pentru că piața din fața actualului hotel Forum Continental, fost Astoria, proiectat de Miloș Cristea, până acum nu a avut un nume, se numea pur și simplu, parcul din fața Astoriei.

  Sunt multe astfel de locuri – de exemplu, în fața Libelulei, tot de Miloș Cristea proiectată, da, acolo unde se află Monumentul Ruginii – care nu au încă un nume, avem câteva propuneri, deocamdată pentru scuarul din fața Palatului Administrativ.

  Apropo, Miloș Cristea, din munca căruia s-a inspirat și domnul Buda, când va avea o piață numită după el?

  Sondaj: Dacă în fața Astoriei e Bujor Buda, cum să se numească parcul din fața Primăriei?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bem și berea, pot să o dau eu, dar se pare că nu mai scăpăm de comunism niciodată, îl comparați pe Miloș Cristea cu Ludovic Szantay, pentru ce să-i facă statuie în Arad, pentru 2-3 proiecte realizate pe vremea lui Ceaușescu în stilul măreț al PCR ?, să fim serioși și să vorbim de morți numai de bine.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.