vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cum vedeți, ce lipsește din planul urbanistic general (PUG) al lui Bibi?

  de E. Nola | 25 martie 2023, 9:30 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  (foto: National Geographic)

  Am fost de mai multe ori surprinși auzind de conferința de presă la care, alături de arhitectul din Timișoara de la o firmă cu nume parcă predestinat (Iceberg SRL), primarul nostru mult încercat a vorbit despre planurile sale urbanistice.

  Am fost surprinși și de surpriza timișoreanului privind marile potențialități ale Aradului, înainte de toate Mureșul și Cetatea. Nu pentru că noi spunem asta de când ne știm, ci pentru că arhitectul din Timișoara trebuia să aibă habar de aceste valori arădene din moment ce acum zece ani a realizat PUG-ul Nădlacului, iar acum vreo șase un PUZ în Arad-Sud.

  Pe urmă am fost surprinși de imaginile cu care ni se ilustra viitorul măreț al Aradului sub Bibi, furate pur și simplu de pe Internet, imagini din China și alte asemenea țări îndepărtate atât în spațiu cât și în timp. Așa că afirmațiile privind viitorul măreț nu ne-au mai surprins deloc, în fond, dacă minți de la început, trebuie să o faci până la capăt.

  Având toate acestea în vedere, vă rugăm, stimații noștri, mult mai arhitecți decât ai lor, să ne spuneți, totuși, după toate astea, ce vă lipsește?

  Ah, și să nu uit: ilustrația noastră este din National Geografic și reprezintă o imaginație privind orașele viitorului…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cum vedeți, ce lipsește din planul urbanistic general (PUG) al lui Bibi?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.