miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cu ce să ne mai ajute guvernul vostru?

  de E. Nola | 13 noiembrie 2021, 10:28 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  E vorba de cel existent și aflat în formare în același timp, cel care l-a dat afară pe Ludovic Orban, probabil cel mai vechi membru al PNL, guvern care, în plină pandemie de coronavirus, se impregnează tocmai în aceste zile cu ciuma roșie.
  Nu noi, ei spun așa, cel puțin spuneau până acum câteva zile, mai nou, am înțeles de la amici, PNL are un imn nou care începe cam așa: „Să nu uităm nicicând să iubim trandafirii…”, iar întrebarea vine de la informația că gata, s-a terminat cu dârdâiala, guvernul ne-a trimis bani, peste 20 de milioane, din care primarul nostru va aloca marți sau într-una dintre zilele din jurul zilei de marți, 3 milioane pentru apă caldă și căldură.

  Chestia asta cu guvernul care ne-a trimis bani din banii noștri pe care i le-am trimis noi nu e neapărat liberală, nici măcar pesedistă, te pomenești că spunem așa fiindcă ne luăm după UDMR, cei care stau mai prost cu româna literară.
  Dar, tocmai de asta, să vedem pentru ce ne-ar mai trebui să trimită?
  Nu de alta, dar măștile costă bani…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cu ce să ne mai ajute guvernul vostru?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.