duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  PNL Arad: „Aradul a primit 11,2 milioane de lei pentru căldură şi apă caldă”

  de - | 12 noiembrie 2021, 11:07 AM | Comunicate contra cost

  0

  Veste bună pentru arădeni, care beneficiază de un sprijin consistent din parte Guvernului PNL, pentru a trece cu bine iarna: 11,2 milioane de lei pentru căldură şi apă caldă.
  Aradul este una dintre cele 31 de localităţi care primesc ajutor pentru căldură şi apă caldă, pe locul 7 ca mărime a sumei alocate. În luna septembrie, Aradul a mai beneficiat de 22 de milioane de lei, din care Primăria a orientat aproximativ 3 milioane spre furnizarea de căldură şi apă caldă. Dacă adăugăm la aceste alocări legile cu privire la plafonarea preţului utilităţilor şi subvenţiile pentru preţul gazului, curentului şi gigacaloriei, cred că avem un ansamblu de măsuri care ne vor ajuta să trecem iarna cu bine. Este corect să îi informăm pe arădeni cu privire la sprijinul privit din partea Guvernului. În perioada următoare, cred că autorităţile locale trebuie să se gândească la decizii şi reforme prin care să rezolvăm problema energiei. Nu ştiu dacă vom avea în fiecare an un Guvern favorabil, nu putem să ne bazăm pe asta şi nu aş vrea să ajungem anii viitori ca şi Timişoara, fără căldură şi apă caldă”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.