vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Comasate sau masate separat?

  de E. Nola | 24 februarie 2024, 9:31 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

  Vă rugăm cu stimă și respect, faceți abstracție de asociațiile mai puțin serioase sau chiar licențioase care vă apar în minte la citirea întrebării.

  Este drept, comasarea tot de la masă vine, aidoma masajului, dar vă rugăm noi, concentrați-vă, scăpați de gândurile care vă duc la practici plăcute, la marginea eroticului, e vorba aici de o treabă serioasă, da, de comasarea alegerilor vorbim.

  Cele europarlamentare cu cele locale, ca să știm o treabă, primele de fapt în ordine cronologică, cele care vor trimite reprezentanții noștri la Bruxelles (era să scriem Bruscles, apoi Brucsels) și în administrațiile locale din țară. Măcar știm o treabă: aceeași persoană nu poate candida și pentru Bruxelles și pentru Consiliul Județean sau Primărie. Și mai este ceva care e bine: astfel se vor reduce costurile, în fond dacă ar fi fost organizate două alegeri, nu una, costurile s-ar fi dublat, nu-i așa? Singura problemă e: ce vor face ai noștri cu banii pe care îi economisesc astfel.

  Iar aici surprindem și partea care nu ne liniștește: ce urmăresc ai noștri reprezentanți cu asta? E totuși o unire în cuget și simțiri între PNL și PSD, asta ca să nu mai vorbim și de buzunare.

  Nu mai continuăm că și așa am bătut apa în piuă destul, vă lăsăm pe Dumneavoastră, stimații noștri, mult mai masați ca ai lor, să ne spuneți dacă este așa sau dimpotrivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Comasate sau masate separat?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.