duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce se va întâmpla cu Domnul Palcu?

  de E. Nola | 8 aprilie 2023, 10:41 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Nu avem cum să venim cu o altă întrebare, evenimentul săptămânii care tocmai trece fiind acțiunea justiției împotriva unuia dintre afaceriștii de frunte ai Aradului.

  Legat cu mii de fire de structura politică, având și o publicație (Glasul Aradului) în care își apără interesele în fața opiniei publice, perchezițiile și arestarea pentru 24 de ore a domnului Ovidiu Palcu a venit așa din senin, tulburând arădenii mai mult preocupați de această iarnă din primăvară decât cu afacerile mahărilor din Arad.

  Cert este că eliberat în Vinerea Mare neortodoxă, întrebarea rămâne: de ce această desfășurarea de forțe, cine poate fi în spate și cum se vor termina toate astea, având în vedere că omul și un subaltern de al său rămân în control judiciar două luni de acum încolo.

  Și mai grav: cum rămâne cu balastierele și cu toate cele necesare construcțiilor de drumuri și poduri dacă domnul Palcu va fi eliminat din schemă? Ceea ce naște o altă întrebare: va fi ori este doar așa o demonstrație de forță ca să știe unde îi este locul? Hoț-hoț, dar să știm și noi pentru cine și de la cine!

  Și ultima întrebare, desigur, acum, nu din toate timpurile și locurile: oare se va face dreptate până la urmă?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce se va întâmpla cu domnul Palcu?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.