Pola Zilei: Ce se întâmplă de fapt în 15, la ora 15, fix 15 minute?

  de E. Nola | 15 martie 2019, 11:29 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  După informațiile cele mai la îndemână ar avea loc un fel de grevă de protest pentru a sensibiliza guvernarea de necesitatea stringentă a autostrăzilor în România. Ideea ar fi ca astfel Dragnea et co, nemaivorbind de opoziția care se ascunde după zâmbetul gol al lui Ludovic Orvban, s-ar sensibiliza dintr-odata, ar realiza oroarea și, marcați de civilitatea manifestației, ar trece urgent la treabă.

  Noi însă avem și alte idei, normal să le avem, nu-i așa, într-o țară în care adevărul este ascuns după vorbe, realitatea fiind mascată mereu de texte de doi bani pe care le învârt în gura politicienii de când e lumea.

  Pe urmă, e ciudat și faptul că manifestația este fixată pe 15 Martie, o dată despre care tot românul știe că nu știe mare lucru, dar e legată de unguri.

  Așa că, ia vedeți…

  Sondaj: Ce se întâmplă de fapt în 15, la ora 15, fix 15 minute?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.