marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce să mai repare Tehnodomus prin oraș?

  de E. Nola | 27 ianuarie 2024, 8:51 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Nimic nou sub soare – au fost câteva zile însorite în care ne-am dat seama că vine-vine -, la nici doi ani de la terminarea lucrării de renovare, clădirea teatrului de stat numit și clasic după Ioan Slavici, arată ca întotdeauna.

  Bine adică, în ciuda faptului că reparațiile Tehnodomus încep să se arate, să ne arate, mai precis, unde trebuia lucrat și unde nu.

  Noroc, zice Bibi, că nu am ieșit din termenul de garanție, adică Tehnodomus, firma de casă celebră din cele mai vechi timpuri a administrației arădene, se va putea pune pe treabă din nou, chiar dacă are deja comenzi cu nemiluita, asta doar ca să nu pomenim de Piața Catedralei. Dar asta este, așa funcționează sistemul firmelor de casă: ca să ajungă banii acolo unde trebuie, e nevoie de ceva economii. Și unde poți economisi mai bine, normal, tocmai la lucrări.

  Pe care le faci la minimă rezistență, în fond cei care ți-au dat comanda, știu bine despre ce este vorba, nu se vor sesiza așa cu una cu două.

  Așa cum nu s-au sesizat nici de această dată. Cităm din comunicatul Primăriei de după apariția articolului în Special despre reparațiile de la teatru care deja își arată adevărata față: ”Menționăm faptul că ultima verificare a lucrării a fost făcută vineri, 19.01.2024 de către echipa tehnică împreună cu reprezentanții ADR Vest, fără a fi constatată existența deprecierilor la ornamente.”

  Noi nu mai menționăm nimic, vă întrebăm direct, că sunteți mai constructori decât ai lor: ce să mai repare Tehnodomus, având în vedere că, din câte vedem, sunt și mai buni decât credeam: văd doar ce vor șefii?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce să mai repare Tehnodomus prin oraș?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.