Pola Zilei | Ce animale ați mai vedea cu plăcere prin centrul Aradului?

  de Special Arad | 20 octombrie 2018, 12:28 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Având în vedere că visul de veacuri al primarului nostru se pare că se înfăptuiește, Aradul devine încet-încet un oraș verde – mă rog și de invidie – animalele de toate felurile inundând centrul (și acum nu ne referim la cei care parchează aiurea și trec pe roșu), sfătuiți de prietenii noștri, mari iubitori de animăluțe drăguțe, ne-am gândit să vă întrebăm, având în vedere că șobolani avem, văcuțe, măgari de asemenea, de porci și cai e plin malul – Mureșului, nu Atrium! -, cu ce animăluțe v-ați întâlni cu drag pe Corso, sau între primărie și teatru, având în vedere că poate le place mai mult pe spațiu verde.

  Vom avea, așadar, și autobuze electrice, tare bine va fi, mai ales că autobuzele nu circulă în centru, acolo va rămâne liber ziua pentru mașini, iar noaptea pentru animalele noastre simpatice, cele pe care le puteți propune aici și acum dumneavoastră.

  Sondaj: Ce animale ați mai vedea cu plăcere prin centrul Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.