Pola Zilei: Cât sau ce ați da pentru o invitație pe sub mână la Eurovisionul din Arad?

  de E. Nola | 8 februarie 2019, 11:05 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Precum ați putut afla din articolele Special Arad, semifinala Eurovision România, organizată la Arad în seara de duminică, nu este pentru căței.

  Cu alte cuvinte, în sala de 3000 de locuri de la Polivalentă nu poate intra orice arădean care ar plăti prețul unui bilet pus la dispoziția publicului doritor, din simplul motiv că astfel de bilete la liber nu există.

  Bineînțeles, noi acceptăm ideea că evenimentul este sub patronajul TVR, ei sunt cei care decid în cele mai multe chestii, însă gazda are și ea câteva drepturi, măcar pentru a gestiona o parte din audiență.

  Și are, în mod sigur, așa cum ați putut vedea în articolele menționate, numai că…

  Numai că, administrația actuală a Aradului nu are treabă cu interesele arădenilor, astfel încât audiența de duminica seară va fi formată doar din acei arădeni care sunt aproape de PNL, de Giani și Sergiu, în cele din urmă de omul providențial al Aradului în persoana omnipotentului rănit, Gheorghe Falcă.

  De aceea vă întrebăm, stimații noștri cititori, de ce ați fi în stare să ajungeți în posesia unei astfel de invitații care v-ar introduce între cei care se cacă pe capul Dumneavoastră, ascultând melodii leșinate și oftând de dor după o manea?

  Sondaj: Cât sau ce ați da pentru o invitație pe sub mână la Eurovisionul din Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.