Pola Zilei: Cât de verde va fi gazonul stadionului UTA?

  de E. Nola | 1 noiembrie 2019, 11:48 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  În săptămâna care a trecut s-a început așternerea gazonului pe stadionul aflat în construcție de cinci ani, un pas foarte mic pentru arădeni, dar cu atât mai mare pentru administrația post-Falcă a municipiului și județului.

  Da, și a județului, așa cum veți constata observând vizita de lucru la stadion al celui care a fost lăsat urmaș pentru scaunul de primar, deținut vremelnic de Bibi Bibarț.

  Sergiu Bîlcea, că despre el vorbim, ne-a și împărtășit impresiile printr-o postare FB sponsorizată, atrăgându-ne atenția asupra unui adevăr de când e lumea: iarba vecinului este întotdeauna mai verde.

  Acuma noi nu știm dacă e vorba de filtre și alte metode de înverzit realitatea, pozele făcute de oamenii noștri aflați și ei la fața locului înaintea lui Bîlcea sunt mai nereușite poate, însă culoarea de acolo nu se potrivește cu cea din postarea sponsorizată a Domnului Bîlcea.

  Ne-am pus așadar întrebarea, în numele dumneavoastră, stimații noștri cititori, mult mai atenți la culori decât cei ai lor, oare cât de verde va fi în cele din urmă gazonul viitorului stadion neterminat?

  Sondaj: Cât de verde va fi gazonul stadionului UTA?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.