luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

  de E. Nola | 16 martie 2024, 9:39 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  7

  Dacă întrebarea vi se pare ciudată, este timpul să ne explicăm.

  Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fără să mai vorbim de bannerul Bibi-Cargus. Toate astea în situația în care noi, arădenii care nu suntem încă la ocicopiaț, nu știm de fapt cu cine vom vota. De alegerile locale zic, că la europarlamentare putem și de la ocico direct, fără să renunțăm la cafea sau la halba de bere.

  Păi, ia vedeți, ceea ce știm sigur, până acum, 16 Martie, este că vor fi și alegeri locale în iunie. În rest, cine cu cine și contra cui și de ce, habar nu avem. Ceea ce s-a zvonit până acum e că Bibi va fi candidatul la Primărie a liberalilor, e așa o poantă bună, fiindcă Bibi e singur împotriva fălchiștilor, nu-i de mirare că de luni de zile circulă un zvon prin oraș după care Bibi e la un pas să treacă la PSD-ul lui Fifor.

  Iar la întrebarea firescă: atunci cine va fi candidatul liberalilor, vine un răspuns, tot zvonit, păi, cine, Wiener, normal! Iar dacă la toate astea mai adăugăm și dramaticul fapt că AUR cel din Arad încă nu are candidat oficial, doar zvonuri, tabloul e complet. Gol, adică, să ne înțelegem!

  Că restul, în frunte cu UDMR , oricum nu contează sau, în cel mai bun caz, contează cu cine se aliază.

  Așadar, având toate acestea în față, vă întrebăm pe Dumneavoastră, ai noștri mult mai politici decât ai lor, cum să fie ca să fie bine? Sau măcar să nu fie chiar rău?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bibart e dependent de tabăra Falca sa fim serioși Falca la făcut primar fără Falca era cu bocancii în pădure.
   Dizidentul Bibart nu există întrebați-l pe Coldea.
   Votam cu medicul Wiener om cu meserie veritabilă intelectual cu discurs real și empatic, care nu suportă nedreptatea și parti-pris-urile.
   Vedeți cum scurge printre degete Bibart patrimoniul Aradului împarte terenuri și clădiri către culte ca un lăutar beat la 3 dimineața, e disperat ca va pierde alegerile.

   +21 voturi
   +1
   -1
  2. Mai lipsesc doua puncte: pădurarul să rămână în padurea de unde a fost parașuta spre primăria Arad și inginerul să plece în cătunul fără tramvaie de unde a venit…
   Astea ar fi o completare la punctul cu doctorul Wiener. În forma actuala pare un atac la candidatul USR.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.