duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Foști comandanți de Poliție din Arad își dezvăluie culoarea politică. Unii, mai mulți… prin PNL, alții… peste drum, în PSD

  de Mihai Todoca | 8 februarie 2024, 3:40 PM | Politikos | Topic special

  3

  Mulți foști comandanți de Poliție din Arad se orientează spre politică după ce s-au pensionat. E „dulce” zona asta și a fost dulce și până nu erau în pensie, fiindcă, deh, politica e în tot și în toate. Și fără politică nu rămâi în funcție, indiferent câte performanțe ai.

  Fostul șef al Poliției din Nădlac, fost adjunct al IPJ Arad, dar și fost șef al Poliției Municipiul Arad, Ștefan Troiac, s-a înregimentat în PNL. Și nu am fi știut asta dacă viceprimarul liberal Lazăr Faur nu ar fi postat niște fotografii în care Ștefan Troiac apare alături de el, iar mesajul care însoțește postarea este: „Întâlnire cu colegi mai vechi și mai noi din Vlaicu. Îi primim cu drag pe noii colegi și suntem bucuroși că ni se alătură tot mai mulți tineri.”

  Colegi vechi… carevasăzică.

  425848318 7169652533129652 7425924163661657366 n

  Nimic nou pe frontul de vest

  Informația că un fost șef de poliție a ajuns înregimentat politic nu este nouă, cum nu este surprinzătoare implicarea politicului în funcționarea instituțiilor din cadrul MAI.

  Ne aducem aminte că și comisarul șef Nicolae Bătrîn, fost șef de inspectorat, a intrat în pensie și, la scurt timp, s-a putut dedica „adevăratei sale vocații”: politica. Acesta a intrat în PSD și are și o remunerație de la cabinetul deputatului Fifor. Plus planuri de… așa am auzit… prefect.

  Curiosul caz al șefului…

  În aceeași linie îl putem aminti și pe Dorin Goilean, fostul șef al Poliției Rutiere din Arad, actualmente angajat jurist la Zona Liberă Curtici sau chiar Ioan Dascălu, care a fost șef în cadrul IPJ Arad, IPJ Timiș și, printre altele, fost secretar de stat în cadrul MAI care actualmente conduce Regia Autonomă subordonată Consilului Județean Arad. Doar nu cumva să credeți că nu sunt apropiați de PNL! Cum să fi ajuns în funcții și posturi, dacă nu ar fi fost măcar simpatizanți? Ca să nu spunem altfel…

  P.S. Nu uităm nici de domnul comisar șef Stoicănescu, comandantul IPJ Arad.. Acesta s-a dus la ziua președintelui PNL Arad, Falcă, fără să fie în pensie, ci chiar activ, în funcție….

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu-i vorba de politică, ci de mafii și interese pe care le-au slujit și de care au profitat când erau ofițeri activi. Funcția în poliție a fost doar un paravan, pentru a proteja și favoriza pe cine trebuie. De ce n-ar continua și după pensionare, tot cu o fațadă legală?

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.