PNL Arad: „Florile și spațiile verzi înfrumusețează Zona Polivalentă”

  de - | 6 mai 2021, 5:25 PM | Comunicate contra cost

  0

  Primăvara face să renască spațiile verzi ale Aradului. Administrația PNL are un plan de intervenții pentru regenerarea spațiilor de agrement, reamenajate cu plante și flori. Consilierul local PNL Liliana Waas a fost în Zona Polivalentă, unde astăzi au început lucrările de amenajare. Ca urmare a solicitărilor sale, au fost plantați arbuști, răsadurile de flori au fost înnoite, iar jardinierele urmează să fie vopsite. Urmează si montarea unor lumini la fântâna arteziană.

  „Am candidat pentru Consiliul Local Municipal cu un mandat clar din partea locuitorilor zonei Sălii Polivalente: să îmi aduc contribuția la dezvoltarea și înfrumusețarea acestui spațiu. M-am dedicat, de jumătate de an, activităților care aduc culoare și un plus de personalitate Aradului și îmi doresc ca în continuare să ajut la punerea în valoare a spațiului public arădean”, a declarat Liliana Waas.

  Consilierul PNL s-a remarcat, în cadrul ședințelor Consiliului Local și la întâlnirile cetățenești, printr-o atitudine pro-activă, generând proiecte de înfrumusețare a Aradului.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.