sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pleacă ai voștri, vin ai noștri… Prima victorie a „jihadului” galben se numește Marius Göndör și va fi șef al Inspectoratului Școlar Arad

  de Alin Olteanu | 11 noiembrie 2019, 8:50 PM | Educaţie | Știri Arad

  1

  S-a început cu începutul, acolo unde le era mai la îndemână, având în vederea ca mult controversata doamnă Ancuța Stoenescu era cu delegație în fruntea Inspectoratului Școlar Arad.

  Așa ca „alegerea” a căzut pe Marius Göndör, fost lider sindical, fost membru PDL, deci venind dinspre aripa Falcă, nemaivorbind că a mai fost inspector-general între 2005-2008, ulterior avansând și mai tare pe scara ierarhică a politicii arădene, devenind deputat PDL. Nereușind și un al doilea mandat, „s-a retras” în fruntea Colegiului Vasile Goldis, așteptând noi oportunități care, iată, în cele din urmă au și venit. După 11 ani… oameni noi, ce mai atâta vorbărie!

  Numirea lui Marius Göndör, semnată de noul ministru, a și ajuns la Arad în această seară. Ministrul Educației Naționale, Cristina Monica Anisie, a semnat ordinul prin care profesorul Marius Göndör să fie numit în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Arad, în contextul în care, așa cum susținea în momentul numirii de către președintele Iohannis, școala va fi dedicată elevilor și tinerilor. Ei bine, doamna ministru nu l-a găsit (e o figură de stil, să nu ne credeți) decât pe fostul deputat PDL în tot Aradul, Marius Göndör, să conducă destinele învățământului arădean. Nu că n-ar fi trebuit ca Anca Stoenescu să fie înlocuită, însă credem cu tărie că liberalii conduși de Gheorghe Falcă aveau de unde să aleagă și altceva dacă tot suntem la mai bine de 11 ani după plecarea lui Göndör din aceeași funcție de inspector general.

  În fine, rămâne să așteptăm ca domnul Göndör să finalizeze lucrările (măcar) la una dintre școlile a căror construcție a început în mandatul său și nu au mai fost finalizate niciodată. Deși banii au fost cheltuiți. Și sunt multe… și poate să înceapă chiar cu cele de la Pecica și Șimand.

  Și, domnule Victor Socaciu, aveți cuvântul acum la final: „Vin ai noștri, pleacă ai voștri, noi rămânem tot ca proștii…”

  Citește și: Falcă anunță „jihad” în vârful instituțiilor deconcentrate! Președintele PNL aduce acuzații majore Poliției, în timp ce pe alți directori îi amenință sau le cere pur și simplu să plece | Video

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.