joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Inspectorul școlar adjunct Ancuța Stoenescu și-a anunțat demisia din instituție ca o divă… din salonul de înfrumusețare

  de Alin Olteanu | 13 noiembrie 2019, 8:56 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Inspectorul școlar general adjunct, Anca Stoenescu, a ales să-și prezinte demisia din funcție ca o actriță de la Hollywood, așa cum dealtfel s-a și comportat de-a lungul aproape întreg mandatului său de câțiva ani în fruntea instituției: pe Facebook, având în spate un salon de înfrumusețare căruia clar îi „trecuse pragul” cu zeci de minute înainte, așa cum ușor ne-am dat seama uitându-ne atent la fotografie, postând un mesaj lacrimo/laudatio/comico/tragico/colegial… și ce mai doriți dumneavoastră, mai ales că vă invităm să citiți în continuare întreg mesajul:

  „Dragii mei, consider ca a venit momentul sa îmi depun mandatul de inspector scolar general adjunct, susținut într-un context politic care acum s-a schimbat. Voi rămâne alături de echipa care m-a susținut și alături de care am reușit sa aducem pentru județul Arad fonduri uriașe pentru reabilitarea unităților de învățământ. De-asemenea las in urma un proiect educational de 1,5 mil. euro și încă doua proiecte depuse, in valoare de 500.000 euro. Am reușit din anul 2017 sa aprobam posturi nedidactice și didactice auxiliare ( peste 40) pentru bunul mers al procesului de învățământ. Prin programul de încadrări din acest an (18 ore pentru titulari și max. 2 ore la plata cu ora ), program asumat de Isj Arad, am reușit sa scoatem la concursul de titularizare mult mai multe norme decât in alți ani. Am încercat sa girez toate concursurile și olimpiadele școlare și sa încurajez performanța in învățământ. Am reușit sa obțin posturi de portari pentru Isj Arad și sa intram in legalitate și in normalitate. Poate toate acestea sunt lucruri mărunte, dar împreuna cu echipa Isj Arad și cu susținerea Ministerului Educației Naționale am reușit sa punctam anumite aspecte prioritare pentru un învățământ de calitate. Vreau sa le mulțumesc directorilor și colegilor din învățământul preuniversitar pentru organizarea examenelor și concursurilor naționale. Aradul a fost la înălțime datorită lor. Apreciez susținerea părinților și a elevilor arădeni in toate acțiunile pe care le-am desfășurat. Va mulțumesc tuturor, sunteți minunați.
  Vreau sa le mulțumesc pentru frumoasa colaborare și colegilor din presa arădeană! Au fost prezenți și implicați in tematicile Invatamantului Aradean și au participat la conferințele de presa ale Inspectoratului Scolar Judetean Arad!
  La final de mandat, revin pe catedra de profesor și cea de lector univ.dr. la UAV Arad, cu fruntea sus, pentru ca cel mai important lucru pe care l-am realizat a fost acela de a fi ,, aproape de colegi și elevi”! ❤️”

  Așadar, drum bun, doamnă inspector, spre postul pe care (așa cum am scris în urmă cu ceva timp) vi l-ați servit în calitate de șef al ISJ Arad. Pe undeva normal pentru că, nu-i așa?, primarul care nu-și asfaltează strada în timpul mandatului, nu a fost un bun gospodar…

  Oricum, vă așteptăm din nou la ISJ Arad, căci, dacă PNL ni l-a „servit” pe actualul  inspector general după 11 ani (timp în care a fost specialist și în Camera Deputaților, și în Consiliul de Administrație de la Aeroport și în alte „comitete și comiții”), ca pe un Mesia al Învățământului, de ce nu ar face-o PSD, peste alți 11 ani, cu dumneavoastră?

  Foto: Cum spuneam.. Facebook Anca Stoenescu (selfie sau nu)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.