vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Plasată în carantină, o arădeancă a lăsat regulile pe mai târziu și a plecat la cimitir, iar o femeie din Semlac aflată în aceeași situație s-a dus cu toată familia la cumpărături

  de Special Arad | 2 noiembrie 2020, 12:48 PM | Semlac | Știri Arad

  0

  Polițiștii arădeni au întocmit, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.
  Astfel, pe raza localității Sântana, un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, a fost legitimat în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din după-amiaza zilei de 30 octombrie. Acesta era plasat în carantină la domiciliu din data de 17 octombrie a.c..

  În ziua de 1 noiembrie, o arădeancă de 32 de ani nu a fost găsită la domiciliul declarat, aceasta figurând cu alertă covid până la data de 06 noiembrie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia fusese la cimitir.

  În aceeași zi, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Rurală Arad la adresa unei femei de 31 de ani, din Semlac, s-a constatat că aceasta a părăsit domiciliul împreună cu soțul și cei doi copii minori, deplasându-se pe raza municipiului Arad pentru cumpărături, având interdicția de a părăsi locuința în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie inclusiv.

  În toate cazurile se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.