joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A ajuns până la frontieră, dar nu semăna cu cel din buletin. Minorul, în vârstă de 17 ani, a fost întors din drum

  de Special Arad | 8 iulie 2021, 11:03 AM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un tânăr din România care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document care aparţinea altei persoane.

  Astfel, în data de 07.07.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autoturism, un tânăr care s-a legitimat cu o carte de identitate românească. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

  În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este cetăţean român și are vârsta de 17 ani. Minorului nu i s-a permis ieșirea din țară, iar în cauză se efectuează cercetări urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.